MasszázsMagunkrólÁrainkElérhetőségeinkVendégkönyv

Egy rohanó világban élünk, ahol az idő az egyetlen és legnagyobb ellenségünk, mert legyőzhetetlen. Lassíts! Képzeld el a belváros közepén a nyugalom szigetét, ahova belépsz, és abban a pillanatban egy új világ kapuja nyílik meg előtted. Ahol megszűnik az idő, és csak a MOST létezik.

Lépj be és ismerd meg Thaiföld kincseit, a keleti kultúra gyöngyszemét: a Thai masszázst. A füstölők fahéj, narancs, vanília illatát már belépés előtt érezheted, körbezsongja a Goldmark udvar hangulatos, macskaköves folyosóit. A lépcsőkön felfelé haladva elénk tárul Thaiföld csodás birodalma, mintha átlépnénk egy mesebeli világba, ahol a mosoly uralkodik, a nyugalom és a pozitív energiák.

Készen állsz a változásra, ami egy új világba röpít? Hunyd be a szemedet és képzeld el a madarak csiripelését, egy távoli vízesés csobogását, képzeld el, hogy csak fekszel, és elfelejted a mindennapi gondokat, itt mindenre lehetőséged van MOST.

Minden feltételt biztosítunk, hogy jól érezd magad, segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb masszázsolajat és masszázstípust.
Választhatod a tradicionális Thai masszázst, mely egy több száz éves hagyományokon alapuló távol-keleti masszázs, stressz- és feszültségoldó hatása miatt egyre nagyobb teret hódit az egész világon, kiemelkedően jó hatással van a szervek működésére, illetve az immunrendszerre. Egyenesen Thaiföldről érkeztek ide a masszőr hölgyek, akik biztosítanak neked minden körülményt a tökéletes relaxáció eléréséhez. Az Arany Lótusz masszázsszalonban minden RÓLAD szól, nálunk TE vagy a középpontban. Az olajmasszázst azoknak ajánljuk, akik igazi kényeztetésre vágynak, hiszen ez a fajta masszázs hozzájárul a testi-lelki egyensúly eléréséhez. Ha stresszes életet élsz, és ez a testeden is megnyilvánul, próbáld ki a gyógynövényes masszázst, melyet thai gyógynövényes zákocskákkal végzünk, forró gőz fölött.

Az úgynevezett fej- nyak- vállmasszázs megszüntetni a nyak merevségét, a fáradtságot, a migrént, javítja a koncentrációt és az emlékezőképességet. Különleges pálca segítségével végezzük a talpmasszázst, mely a lábon lévő reflexpontokat stimulálja.

A kor, melyben élünk, hatalmas lehetőségeket rejt, aki ezeket figyelmen kívül hagyja, annak élete sem változik sokat.

Az Arany Lótusz Thai Masszázsszalon egy hely, ahol igazán pihenhetsz és kikapcsolódhatsz. Mindenki vágyik a pihenésre, de nem elég vágyni rá, akarni is kell. A vágy mindig beteljesítésre vár, az akarat viszont az erő, mely megváltoztatja életünket.